Järjestöseminaari

Tervetuloa järjestöseminaariin keskustelemaan kaupungin ja järjestöjen välisestä yhteistyöstä!

Järjestöseminaari 2019

Vantaan kaupunki kutsui koolle järjestöjen, yhdistysten ja asukasliikkeiden edustajia keskustelemaan kaupungin ja kolmannen sektorin välisestä yhteistyöstä. Kaikille avoin seminaari pidettiin tiistaina 24. syyskuuta 2019 Kilterin koululla Myyrmäessä. .

Seminaarin ohjelma koostui asiantuntijapuheenvuoroista sekä vapaamuotoisemmista keskusteluista. Tulevaisuudentutkija Ilkka Halava visioi järjestötyön tulevaisuutta uudenlaisessa toimintaympäristössä. Järjestöille myönnettävistä avustuksista kertoivat tietoiskuissaan Heikki Vaisto (STEA) ja Esko Pietari (Emo ry). Seminaarin toisessa osiossa oli mahdollisuus osallistua järjestöyhteistyön ohjelmaa käsittelevään keskusteluun tai keskustella rahoittajatahojen kanssa.

Syksyn järjestöseminaari oli osa kaupungissa tehtävää järjestöyhteistyön kehittämistyötä. Vuoden 2019 aikana Vantaan kaupunki laatii järjestöyhteistyön ohjelman, jonka tarkoituksena on kehittää ja yhdenmukaistaa kaupungin ja järjestöjen välisen yhteistyön käytäntöjä ja rakenteita. Järjestöt ovat aiemmin voineet osallistua ohjelmatyöhön vastaamalla kyselyyn. Järjestöseminaarissa jatketaan keskustelua ohjelman tavoitteista ja toimenpiteistä.

Katso tilaisuuden tallenne Vantaa-kanavalta

Järjestöseminaari 2018

Kaupunki kutsui alueen järjestöt ja kaupungin työntekijät 19. syyskuuta järjestöseminaariin pohtimaan tulevia yhteistyön muotoja. Tilaisuudessa esiteltiin Uusi Vantaa -organisaatiouudista ja keskusteltiin, ideoitiin ja suunniteltiin yhteistyötä tulevaisuuden Vantaalla.

Katso tilaisuuden tallenne Vantaa-kanavalta