Alueen päivä

Asukas ja kaupungin työntekijä keskustelevat, kuvaaja: Annika Sjöblom

Alueen päivänä kaupunki tulee kylään asuinalueen kyläpäivään tai -tapahtumaan!

Vantaan työntekijät ja alueen suunnittelijat tulevat tapaamaan asukkaita ja keskustelemaan alueen ajankohtaisista suunnitelmista. Tule kaupungin pisteelle tutustumaan palveluihin ja oman asuinalueesi ajankohtaisiin asioihin. Tunnistat meidät sinisestä Vantaa-teltasta ja valkoisista liiveistä!

Alueen päiviä on järjestetty vuodesta 2018 lähtien. Idea kaupungin jalkautumiseen paikallisiin kyläpäiviin tuli asukkailta.

Menneet alueen päivät:

Ylästö-päivä 31.8.2019

Ylästö-päivä kokosi alueen asukkaita yhteen. Ylästön koulun, vanhempainyhdistyksen sekä kotiseutuyhdistyksen yhteinen ponnistus toi Ylästön koulun pihalle ohjelmaa, toimintaa ja tekemistä kaikenikäisille.Mukana menossa oli myös Vantaan kaupunki, jonka teltalla pääsi tapaamaan Ylästön ja lähiseudun palveluiden ja kehittämisen parissa työskenteleviä. Paikalla oli esimerkiksi kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, ympäristökeskus, vapaaehtoistoiminta, kaupunkisuunnittelu ja kaupunginmuseo.

Why so Myrtsi 29.8.2019

Why so Myrtsi, eli Myyrmäen taiteiden yö, on Myyr York-henkinen kyläjuhla, joka täytti Myyrmäen keskustan esityksillä, tapahtumilla, väreillä ja valoilla. Tapahtuman yhteydessä vietettiin Myyrmäen kaupunginosan 50-vuotisjuhlaa. Apulaiskaupunginjohtaja Elina Lehto-Häggroth tervehti Paalutorilla asukkaita ja Liesitorin Vantaa-teltalla juteltiin lähialueen asioista. Teltalta sai tietoa kaupungin palveluista Myyrmäen alueella ja ajankohtaisista suunnitelmista. Paikalla oli esimerkiksi Vantaa-info, asukastilat, kaupunkisuunnittelu, aikuisopistot ja kaupunginmuseo.

Kuusikkofest 18.5.2019

Korson kyläpäivä 4.5.2019

Länsimäki-Rajakylän kyläpäivät 5.5.2018

Kivistön kyläjuhla 1.9.2018

Koivukylän vallaton yö 7.9.2018

Why So Myrtsi V – Myyrmäki 50 vuotta

Why So Myrtsi V - Myyrmäki 50 vuotta / kuvassa tulitaiteilija

Myyrmäki juhli taidetta ja pyöriä vuosia 29.8.2019. Klikkaa kuvaa ja katso video!