Koivukylän asukastila

Kuoro laulaa ja ihmisiä kahvipöydissä

Asukastilojen avoin kohtaaminen on tauolla 7.2.2022 saakka ja noudatamme voimassa olevia ohjeistuksia.

Avoimen kohtaamisen ja yhteisöllisien pajojen ollessa tauolla järjestämme turvallista digitukea Koivukylä asukastilassa ma- pe klo 9 - 15 välisenä aikana.

​Noudatamme koronaepidemiaan liittyviä voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia. Tulethan asukastilaan vain terveenä, peset tai desinfioit kätesi tullessasi ja noudatat turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Kun korona tilanne jälleen sallii:

Koivukylän asukastila on aikuisille suunnattu, kaikille avoin kohtaamispaikka Koivukylän keskustassa. Tervetuloa osallistumaan toimintaamme.

Asukastilassa järjestetään avoimen kohtaamisen lisäksi turvallista digitukineuvontaa arkisin maanantaista - perjantaihin klo 9 - 15.

Tulethan vain terveenä, desinfioit kätesi ja noudatat turvavälejä. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Toimintaamme kuuluu yhteisruokailuja, neuvontaa maahanmuuttajille, shakkikerho, harraste- ja muita ryhmiä, juhlia ja tapahtumia. Tervetuloa viihtymään!

Voit käyttää maksutta ja ilman ajanvarausta tietokoneita, langatonta verkkoa ja skannereita. Autamme sinua myös henkilökohtaisissa tietokoneongelmissasi. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Alueen asukkaita ja toimijoita kutsuttiin ideoimaan ja suunnittelemaan Kirnun tulevaa toimintaa. Keräsimme Osallistuva Vantaa -kyselyn kautta vastauksia ja kooste löytyy https://osallistuvavantaa.fi/p/9sg3i9xd24eh

Tilan ja toiminnan kehittämistä jatketaan yhdessä asukkaiden ja alueen toimijoiden kanssa.

Koivukylän asukastila

Hakopolku 2, Vantaa