Katrinebergin kartano

Katrinebergin kartanolla syksyllä

Tunnelmallinen Katrinebergin kartano sijaitsee Vantaan Seutulassa. Kesäisin kartanon kupeessa toimii 4H:n ylläpitämä kotieläinpiha.

Katrinebergin kartano on viehättävä, yli 200-vuotias rakennus. Kartano on kalustettu lahjoituksena saaduilla tavaroilla, yhteisöllisesti. Voit nauttia ainutlaatuisesta kulttuurimaisemasta vaikkapa piknikin merkeissä.

Katrinebergin aukioloajat kesällä

Kesällä kartano on pääsääntöisesti avoinna arkisin klo 10-16.

Pidennetty aukioloaika klo 10-18 on 9.6., 16.6., 23.6. ja 30.6. Näinä päivinä klo 17-18 kotieläinpihalla vierailee erilaisia eläimiä.

Palvelut kesällä

Koronatilanteen vuoksi kartanon sisätiloista on kesällä käytössä vain keittiö ruoan lämmittämistä varten ja 1. kerroksen wc.

Kauniilla puistomaisella piha-alueella voi vierailla myös kartanon ollessa suljettu. Pihalla on piknikpöytiä, penkkejä ja bajamaja. Voit grillata ja nauttia mukana tuomiasi eväitä aurinkoterassilla sekä piipahtaa tervehtimässä kotieläinpihan asukkeja. Voit kokeilla myös lajitietämystäsi puulajien tunnistuspolulla.

Lisätietoa Katrinebergin kesätoiminnasta kartanon Facebook-sivulla.

Katrinebergin kotieläinpiha

Kesäisin Katrinebergin kartanolla toimii kotieläinpiha, jota pyörittää 4H-yhdistys. Kotieläinpihalla asustaa koko kesän pupuja ja kanoja, mutta 9.6., 16.6., 23.6. ja 30.6. klo 17-18 pihalla vierailee muitakin eläimiä. Muistathan, että eläimiä ei saa ruokkia.

Tule mukaan toimintaan

Haluatko toimia vapaaehtoisena Katrinebergin kartanolla? Ota yhteyttä asukastilaan.

Katrinebergin kartano

Katriinankuja 5, Vantaa

Ajankohtaista

Twitter