Kafnetti

Kafnetti on aikuisille suunnattu, kaikille avoin kohtaamispaikka Koivukylän keskustassa. Tervetuloa kahville tai osallistumaan toimintaamme.

Kafnetti suljettu 5.8. saakka

Asukastila Kafnetti aukeaa 5.8. ja on syksyllä avoinna ma - pe klo 9 - 15.

Digiasiointi kesällä ma-pe klo 9-15

Kaupunki mahdollistaa itsenäisen digiasioinnin poikkeustilanteen aikana. Koivukylän asukastila Kafnetissa tarjottava palvelu on tarkoitettu vantaalaisille, joilla ei ole mahdollisuutta päästä kotonaan tietokoneelle tai, jotka tarvitsevat tukea digitaalisten palveluiden käyttöön. Itsenäinen digiasiointi on avoinna 4.8. saakka maanantaista perjantaihin klo 9-15. Asiointi on mahdollista vain kiireellisissä toimeentuloon liittyvissä asioissa.

Kafnettiin pääsee enimmillään viisi asiakasta kerrallaan. Emme poikkeuksellisesti koronavirustilanteen vuoksi anna digineuvontaa asiakaskoneilla. Asiakas ohjataan pesemään kädet asukastilaan tultaessa ja poistuttaessa. Henkilökuntamme puhdistaa asiointikoneiden näppäimistöjä ja hiiriä säännöllisesti.

Asukastila Kafnetti

Toimintaamme kuuluu yhteisruokailuja, neuvontaa maahanmuuttajille, shakkikerho, harraste- ja muita ryhmiä, juhlia ja tapahtumia. Tervetuloa viihtymään Kafnettiin!

Voit käyttää maksutta ja ilman ajanvarausta tietokoneita, langatonta verkkoa ja skannereita. Autamme sinua myös henkilökohtaisissa tietokoneongelmissasi.

Kafnetissa tapahtuu

Tiistai

Läppäripiiri kokoontuu tiistaisin klo 12–13, tule oppimaan tai kysymään neuvoa.

Keskiviikko

Yhteisölounasta tarjolla noin klo 11.30.

Tule mukaan toimintaan

Haluatko toimia vapaaehtoisena asukastila Kafnetissa? Ota yhteyttä asukastilaan.

Asukastila Kafnetti

Rautkallionkatu 3, Vantaa

Ajankohtaista

Twitter