Asukastilat suljettu 17.3. alkaen - Juttupuhelin auki arkisin

Asukastilat toimivat kaikille vantaalaisille yhteisinä olohuoneina. Ne tarjoavat mahdollisuuden kohtaamiseen, yhdessä tekemiseen ja osallistumiseen erilaisiin harrastuksiin ja vapaaehtoistoimintaan.

Juttupuhelin auki arkisin

Asukastilojen ollessa kiinni Juttupuhelin on auki arkisin maanantaista perjantaihin klo 11-15. Juttupuhelimen numero on 09 839 50420.

Meille voit soittaa ja kertoa kuulumisesi tai höpötellä vaikka päiväsi kulusta. Vaihdetaan poikkeustilanteessa kuulumiset turvallisesti puhelimitse. Ollaan kuulolla ja pysytään terveinä!

Turvallinen itsenäinen digiasiointi Kafnetissa

Kaupunki mahdollistaa turvallisen itsenäisen digiasioinnin poikkeustilanteen aikana. Koivukylän asukastila Kafnetissa tarjottava palvelu on vantaalaisille, joilla ei ole mahdollisuutta päästä kotonaan tietokoneelle tai jotka tarvitsevat tukea digitaalisten palveluiden käyttöön. Itsenäinen digiasiointi on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-13. Asiointi on mahdollista vain kiireellisissä toimeentuloon liittyvissä asioissa.

Digiasiointi toteutetaan siten, että Kafnettiin pääsee 1-2 asiakasta kerrallaan. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi emme poikkeuksellisesti anna lähikontaktin digineuvontaa asiakaskoneilla. Asiakas ohjataan pesemään kädet asukastilaan tullessa ja sieltä poistuttaessa. Henkilökunta puhdistaa asiointikoneiden näppäimistöt ja hiiret säännöllisesti.

Asukastila Kafnetti

Rautkallionkatu 3, 01360 Vantaa

ma-pe klo 10-13

Koivukylän palvelupiste kartalla

Yhteisöpalveluiden järjestämät palvelut poikkeusolojen aikana

Alueellinen yhteisötyö

Asukastilat ovat suljettuna 17.3. alkaen. Kaikki yhteisötyöntekijät jatkavat kuitenkin työskentelyä. Heidät tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse.

Juttupuhelin on auki 31.3.2020 alkaen arkisin klo 11-15.

Turvallinen itsenäinen digiasiointi on mahdollista asukastila Kafnetissa arkisin klo 10-13.

Tapahtumat ja tilaisuudet

Vantaan kaupungin asukastilojen järjestämät tilaisuudet, tapahtumat ja vierailut perutaan 31.5 asti. Näitä ovat mm. käsityökerhot, yhteisruokailut, yhteisökahvit, elintarvikejaot.

Toimenpiteiden tavoitteena on pyrkimys hidastaa koronaviruksen leviämistä ja suojella riskiryhmiä. Seuraamme tilannetta, ja tiedotamme mahdollisista muutoksista asukastilojen osalta:

- nettisivuilla: https://www.vantaa.fi/asukastilat

- sähköpostitse vakituisille käyttövuorolaisille ja yhteistyökumppaneille

- asukastilassa paperisilla tiedotteilla

Lisätiedot

Marjo Nurminen, yhteisöpäällikkö, 043 825 3315, marjo.nurminen@vantaa.fi
Laura Tuomi, palveluesimies, 043 826 8523, laura.tuomi@vantaa.fi

Kaupungin asukastilat ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, joista vastaavat pääasiassa kaupungin yhteisötyöntekijät. Asukastiloihin voi aukioloaikojen puitteissa piipahtaa koska tahansa vaikka kahville, juttelemaan muiden kanssa tai kysymään neuvoa. Asukastiloissa järjestetään myös monenlaista harraste-, kerho- ja virkistystoimintaa. Toiminta on lähes aina maksutonta.

Asukastilat ovat kaikenlaisesta syrjinnästä vapaita alueita.

Asukastilat Vantaalla

Asukastiloja löytyy ympäri Vantaata, tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myös kansalaistoiminnan keskus Leinikkiin Tikkurilassa ja Rubiiniin Kivistössä.

Vantaan asukastilat

Ajankohtaista

Twitter