Taiteen perusopetuksen lomakkeet

Hae kuvataidekouluun lukuvuodeksi 2019-2020

Uusien oppilaiden hakuaika syksyllä 2019 alkavaan opetukseen on 29.4.-19.5.2019. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti eepos-palvelussa.

Täydennämme ryhmiä myös lukuvuoden aikana. Ryhmätilanteen näet eepos-palvelussa olevasta hakulomakkeesta.

Hakija saa tiedon hyväksynnästä sähköpostiinsa kun hakemus on käsitelty. Täysiin ryhmiin voi myös jäädä jonoon.

Opetukseen ilmoittaudutaan koko lukuvuodeksi. Syyslukukauden jälkeen opiskelu jatkuu automaattisesti kevätlukukaudelle, jollei huoltaja tai yli 18-vuotias oppilas tee opintojen lopettamisilmoitusta toimistoon.

5-12-vuotiaat oppilaat sijoittuvat ryhmiin syntymävuoden perusteella, esim. vuonna 2013 syntyneet sijoittuvat joko 5-6-vuotiaiden tai 6-7-vuotiaiden ryhmään syntymäkuukaudesta riippumatta.
Jos lapsi on ilmoittautunut vanhemmille tarkoitettuun ryhmään, hakemus poistetaan. Lapsi voi hakea ikäistään nuorempien ryhmään, jolloin hakemuksen lisätietoihin pitää kirjoittaa syy toiveeseen.

Oppilas voi pitää yhden kokonaisen lukuvuoden taukoa opintojensa aikana. Tauon voi pitää myös osissa, esim. syyslukukausi 2018 ja kevätlukukausi 2020.

Kuvataidekoulun oppilaspaikka on oppilaalla pysyvä 21-ikävuoteen asti jos opinnot jatkuvat keskeytyksettä lukuvuodesta toiseen, tai jos oppilas on pitänyt yhden sallitun taukovuoden ja ilmoittaa palaavansa opintoihin tauon jälkeen.

Pidätämme oikeuden tilapäisiin tai pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin. Ryhmiä voidaan joutua yhdistämään kesken lukuvuoden, jos oppilasmäärä putoaa liian alhaiseksi.

Haku kuvatanssiopintoihin

Kuvatanssiryhmät kokoontuvat torstai-iltaisin Tikkurilan Lastenkulttuurikeskus Pessissä, os. Kielotie 14, 01300 Vantaa.
5-6 v. klo 16.45-18.00 ja 7-9v klo 18.00-19.30

Ryhmään voi ilmoittautua Vantaan Tanssiopiston sivuilla www.vantaantanssiopisto.fi. Kuvatanssioppilaat ovat Vantaan Tanssiopiston asiakkaita.
Lue lisää kuvatanssiopinnoista.

Ajankohtaista

Twitter