Taiteen perusopetuksen lomakkeet

Hae kuvataidekouluun

Yleinen hakuaika syksyllä 2022 alkaviin opintoihin on 1.-30.4.2022. Hakulomake avautuu pe 1.4. klo 9.00. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti eepos-palvelussa.

Hakulomakkeessa olevien ryhmien päivät ja kellonajat ovat alustavia. Lopullinen lukujärjestys on valmis kesäkuussa. Opetuskieli on suomi.
Katso esittelyvideomme Youtubesta. Käy lukemassa lisää toiminnastamme uusilla sivuillamme osoitteessa https://kuvataidekoulu.vantaa.fi

Hakija saa tiedon hyväksynnästä sähköpostiinsa kun hakemus on käsitelty.

Opetukseen ilmoittaudutaan koko lukuvuodeksi. Syyslukukauden jälkeen opiskelu jatkuu automaattisesti kevätlukukaudelle, jollei huoltaja tai yli 18-vuotias oppilas tee opintojen lopettamisilmoitusta toimistoon.

5-12-vuotiaat oppilaat sijoittuvat ryhmiin syntymävuoden perusteella, esim. vuonna 2014 syntyneet sijoittuvat joko 6-7-vuotiaiden tai 7-8-vuotiaiden ryhmään syntymäkuukaudesta riippumatta.
Jos lapsi on ilmoittautunut vanhemmille tarkoitettuun ryhmään, hakemus poistetaan. Lapsi voi hakea ikäistään nuorempien ryhmään, jolloin hakemuksen lisätietoihin pitää kirjoittaa syy toiveeseen.

Oppilas voi pitää yhden kokonaisen lukuvuoden taukoa opintojensa aikana. Tauon voi pitää myös osissa, esim. syyslukukausi 2021 ja kevätlukukausi 2023.

Kuvataidekoulussa voi opiskella 21-ikävuoteen asti.

Pidätämme oikeuden tilapäisiin tai pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin. Ryhmiä voidaan joutua yhdistämään kesken lukuvuoden, jos oppilasmäärä putoaa liian alhaiseksi.

Haku kuvatanssiopintoihin

Ryhmään voi ilmoittautua Vantaan Tanssiopiston sivuilla www.vantaantanssiopisto.fi. Kuvatanssioppilaat ovat Vantaan Tanssiopiston asiakkaita.
Lue lisää kuvatanssiopinnoista.