Taiteen perusopetuksen lomakkeet

Hae kuvataidekouluun

Kevätlukukausi alkaa 11.1.2021 etäopetuksena. Tämän hetken tiedon mukaan etäopetus jatkuu toistaiseksi. Tietoa päivitetään sitä mukaa kun uusia päätöksiä tehdään.

Täydennämme ryhmiä 19.2.2021 asti. Uudet hyväksytyt oppilaat voivat aloittaa kevätlukukauden opinnot vasta kun siirrymme lähiopetukseen.

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti eepos-palvelussa. Ryhmätilanteen näet hakulomakkeesta.
Katso esittelyvideomme Youtubesta ja lukujärjestys (pdf) lukuvuodelle 2020-2021.

Hakija saa tiedon hyväksynnästä sähköpostiinsa kun hakemus on käsitelty. Täysiin ryhmiin voi myös jäädä jonoon.

Opetukseen ilmoittaudutaan koko lukuvuodeksi. Syyslukukauden jälkeen opiskelu jatkuu automaattisesti kevätlukukaudelle, jollei huoltaja tai yli 18-vuotias oppilas tee opintojen lopettamisilmoitusta toimistoon.

5-12-vuotiaat oppilaat sijoittuvat ryhmiin syntymävuoden perusteella, esim. vuonna 2014 syntyneet sijoittuvat joko 5-6-vuotiaiden tai 6-7-vuotiaiden ryhmään syntymäkuukaudesta riippumatta.
Jos lapsi on ilmoittautunut vanhemmille tarkoitettuun ryhmään, hakemus poistetaan. Lapsi voi hakea ikäistään nuorempien ryhmään, jolloin hakemuksen lisätietoihin pitää kirjoittaa syy toiveeseen.

Oppilas voi pitää yhden kokonaisen lukuvuoden taukoa opintojensa aikana. Tauon voi pitää myös osissa, esim. syyslukukausi 2020 ja kevätlukukausi 2022.

Kuvataidekoulussa voi opiskella 21-ikävuoteen asti.

Pidätämme oikeuden tilapäisiin tai pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin. Ryhmiä voidaan joutua yhdistämään kesken lukuvuoden, jos oppilasmäärä putoaa liian alhaiseksi.

Haku kuvatanssiopintoihin

Kuvatanssiryhmät kokoontuvat torstai-iltaisin Tikkurilan Lastenkulttuurikeskus Pessissä, os. Kielotie 14, 01300 Vantaa.
5-7 v. klo 16.45-18.00 ja 8-10v klo 18.00-19.30

Ryhmään voi ilmoittautua Vantaan Tanssiopiston sivuilla www.vantaantanssiopisto.fi 11.5.2020 alkaen. Kuvatanssioppilaat ovat Vantaan Tanssiopiston asiakkaita.
Lue lisää kuvatanssiopinnoista.

Ajankohtaista