Avustusten haku- ja tilityslomakkeet

Tulosta tästä listasta tuore haku- tai tilityslomake avustusta varten.

Paikallisen kansalaistoiminnan avustusten hakeminen

Avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Myös toiminta-avustuksen käyttöselvitys sekä kohdeavustuksen tilitys tehdään asiointipalvelussa.

Oma Vantaa -palvelu

Tarvittaessa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Ks. yhteystiedot.

Kohdeavustuksen ennakkositoumuslomake

Kulttuuriavustusten ja palkintojen hakulomakkeet

Seniori-ikäisten kulttuuritoiminta

  • Avustuksia haetaan sähköisesti Oma Vantaa -palvelussa
  • Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä.

Taiteilija-apurahat

  • Taiteilija-apurahaa haetaan sähköisesti Oma Vantaa -palvelussa
  • Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Kts. yhteystiedot alla.

Toiminta-avustukset

  • Avustuksia haetaan sähköisesti Oma Vantaa -palvelussa
  • Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä.

Nuorisoavustusten hakulomakkeet

Toiminta- ja kohdeavustukset nuorisotoimintaan

Avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta

Oma Vantaa -palvelu

Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Kts.yhteystiedot alla.

Lomaketilaukset
nuorisopalvelut.hallinto@vantaa.fi

Lisätietoja
verkostopäällikkö Taina Saarenpää
taina.saarenpaa@vantaa.fi
040 523 4744

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen avustusten hakeminen

Toiminta-avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Myös selvitys avustuksen käytöstä tehdään asiointipalvelussa.

Oma Vantaa -palvelu

Poikkeustapauksissa voit käyttää avustuksen hakemiseen tai käyttöselvityksen tekemiseen pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Ks. yhteystiedot alla.

Ystävyysseurojen avustusten lomakkeet

Ilmoita kesätyöpaikka

Työantaja, haluatko palkata nuoren kesätöihin kesätyösetelillä? Jätä ilmoitus avoimesta kesätyöpaikastasi. Julkaisemme ilmoitetut työpaikat tällä sivulla. Jos sinulla on kysymyksiä työpaikan ilmoittamiseen liittyen, ota yhteyttä työllistämistuet@vantaa.fi.

Avoimia kesätyöpaikkoja

Kesäsomettaja / PakuOvelle.com

PakuOvelle.com hakee kesäksi aktiivista ja oma-aloitteista 16–19-vuotiasta kesäsomettajaa, joka ottaa haltuun yrityksemme sosiaalisen median tilit ja laittaa ne aivan uuteen uskoon! Nimestämme huolimatta emme vie pakettiautoja enää ovelle saatika keskity vain pakettiauton vuokraamiseen, vaan tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua muuttaville ihmisille. KesäPakuttaja saa ison vastuun ja vapauden tehdä sisältöjä somekanaviimme ja olla mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Pääset tutustumaan erilaisiin muuttoihin, hyppäät mukaan muuttolaatikoiden matkaan, vietät päivän noutopisteellämme Teboililla ja Cityvarastossa sekä haastattelet yhteistyökumppaneitamme kuten urheiluseurojen edustajia, autojen maahantuojaa, huoltoliikettä jne.

Edellytämme hakijalta aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kokemusta sosiaalisen median käytöstä. Tuemme ja autamme sinua työn suorittamisessa, mutta päävastuu on sinulla. Voit omalla kekseliäisyydelläsi vaikuttaa siihen, millaista sisältöä kanaviimme laitetaan. Työtehtävää tehdään yrityksemme toimistolla Kaivokselassa (Vetokuja 4, Vantaa) sekä eri puolilla pääkaupunkiseutua mm. yhteistyökumppaneidemme luona. Tulet liikkumaan henkilökuntamme mukana ja lisäksi itsenäisesti julkisilla. Työ on osa-aikatyötä, n. 5–6h/pv.

Haku päättyy 30.4.2020. Työn ajankohta: Neljän viikon yhtenäinen jakso yhdessä sovittavana aikana 8.6.–7.8.2020 välillä. Hae paikkaa lomakkeella.

Tiedustelut: Mikko Nurminen, p. 040 701 3135, mikko@pakuovelle.com.

Kesätyöt kiinteistöalan tehtävissä / Helsingin kaupungin asunnot Oy

Kesätyöt Hekalla vaihtelevat kiinteistönhoidon erilaisista tehtävistä siivoukseen ja toimistotyöhön. Kiinteistönhoidon tehtäviin kuuluu huoltoon liittyviä yleistehtäviä, kiinteistöjen ulkoalueiden hoitoa ja puhtaanapitoa, tiedotteiden jakamista ym. Toimistotehtävät sisältävät erilaisia toimiston ja asiakaspalvelun tehtäviä. Siivous sisältää kiinteistöjen porrasalueiden ja muiden yleisten tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolehtimisen. Osa paikoista on jo täytetty, mutta vielä etsitään tekijöitä. Kesätyömme alkavat sopimuksen mukaan alkukesästä ja kestävät yhdestä neljään kuukautta.

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Osassa kiinteistönhoidon kesätyötehtävissä katsomme eduksi B-ajokortin. Aiemmasta asiakaspalvelun työkokemuksestasi on etua toimiston tehtävissä.

Haku päättyy 30.4.2020, työt 1.6.2020 alkaen. Hae paikkaa lomakkeella.

Tiedustelut: Nina Haapalainen, nina.haapalainen@hekaoy.fi.

Kesäsomettajia / Lastenliitto

Haemme Vantaan ja Espoon Lastenliitoille kesätyöntekijöiksi 15–17-vuotiaita nuoria, joiden tehtävä on toimia somettajina niin lasten leireillä kuin toimistollammekin. Työsuhteet kestävät kaksi viikkoa, ja työtä tehdään niin itsenäisesti, parina kuin tiiminäkin. Työpäivien kesto on pääasiallisesti 4–5h/päivä.

Tehtäviin kuuluu kesäleirien valo- ja videokuvaaminen, sisältöjen julkaisu pääosin Instagramiin sekä mahdollisesti Youtube-videoiden koostaminen. Pääset myös suunnittelemaan sisältöä yhdessä tiimin kanssa. Somenuoren on tarkoitus luoda lapsille ja perheille mukavia muistoja ja levittää ympärilleen hyvää mieltä. Tässä työssä saat päästää luovuutesi valloille ja pitää hauskaa sisällöntuoton parissa. Arvostamme luovuutta ja kekseliäisyyttä sekä kokemusta sosiaalisesta mediasta.

Haku päättyy 15.4.2020, työt 1.6.–31.8.2020. Hae paikkaa lomakkeella.

Lisätiedot Lastenliiton sivuilla. Tiedustelut tehtävistä: Jenni Voutilainen, Espoo: 040 585 2722, jenni.voutilainen@lastenliitto.fi sekä Halla Herva, Vantaa: 045 1500 580, vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi.

Päiväleirien apuohjaajia / Lastenliitto

Kesällä 2020 järjestämme päiväleirejä alakouluikäisille lapsille ympäri Espoota ja Vantaata ja kaipaamme joukkoomme innokkaita ja motivoituneita ohjaajia.

Apuohjaaja on alaikäinen tai alle 25-vuotias nuori jolla vähäinen kokemus leirityöstä. Kaikkien ohjaajien työnkuvaan kuuluu toiminnan suunnittelu- sekä ohjaustyöt yhdessä oman leiritiimin kanssa. Lisäksi työhön asiakaspalvelu, vastuu lapsiryhmän turvallisuudesta, tavaran huolto ja paikkojen kunnossapito, tarvittaessa yhteydenpito toimistolle/toimintapaikkaan/vanhempiin. Leirejä järjestetään kesä- ja elokuussa ja työviikkoja on tarjolla 1-5 riippuen leiripaikasta. Palkka maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.Lähtöpalkka 0–5 vuoden kokemusvuodella on apuohjaajalla 8,55€/h. Ohjaajalta toivomme positiivista asennetta, idearikkautta ja työhön sitoutumista sekä kokemusta erilaisten ryhmien ohjaamisesta.

Haku päättyy 15.4.2020, työt 1.6.–31.8.2020. Hae paikkaa lomakkeella.

Lisätiedot Lastenliiton sivuilla. Tiedustelut tehtävistä: Jenni Voutilainen, Espoo: 040 585 2722, jenni.voutilainen@lastenliitto.fi sekä Halla Herva, Vantaa: 045 1500 580, vantaa.koordinaattori@lastenliitto.fi.

Minigolfkentän asiakaspalvelija / Suomen Ratagolfliitto ry

Haemme kesätyöntekijöitä Jokiuomanpuiston minigolfkentälle. Kesätyö minigolfkentällä on monipuolista. Tehtävässä pääset mm. huolehtimaan minigolfkentän siisteydestä, ajamaan nurmikkoa ja tekemään asiakaspalvelutyötä hyvällä asenteella. Ensisijainen tehtävä on kuitenkin varmistaa, että jokainen asiakas lähtee minigolfkentältä hymy huulillaan! Hygieniapassi ja kokemus jäätelökioskista tai muusta asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys, sillä annamme kattavan perehdytyksen työhön kesän alussa. Työpaikan osoite: Ruskokuja 1, 01620 Vantaa.

Haku päättyy 10.4.2020, työt 1.6.–31.8.2020.

Lisätiedot: Miro Marjamäki, sähköpostitse jokiuoma@ratagolf.fi sekä puhelimitse to 12.3. klo 11–19 ja to 2.4. klo 11–19 numerossa 040 741 5499.

Liikunnan avustuslomakkeet

Avustuksia haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta.

Oma Vantaa -palvelu

Sitoumuslomake (ei ole saatavilla Oma Vantaa -palvelussa)

Käyttöselvityksen allekirjoitusliite (ei ole saatavilla Oma Vantaa -palvelussa)

Poikkeustapauksissa voit käyttää pdf-lomakkeita, jotka saat ainoastaan pyydettäessä. Kts. yhteystiedot alla.

Ajankohtaista

Twitter