Ulkoliikuntapaikat

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Kesäkauden 2020 (30.3. - 1.11.2020) jalkapallotekonurmien käyttövuorot valittiin valintakokouksessa marraskuussa. Voit hakea vapaita käyttövuoroja Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta 1.11.2020 asti

Lisätiedot

Lauri Vainio / etunimi.sukunimi@vantaa.fi / 050 310 3929

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2020

Kesäkauden 2020 käyttövuorojen hakuaika oli 1. -30.11.2019. Käyttävuoroja haetiin ajalle 6.4.-4.10.2020. Käyttövuoroista on tehty päätös 31.1.2020. Ulkoliikuntapaikkoihin kuuluvat liikuntapalveluiden, sivistystoimen ja viheralueyksikön ulkoliikuntapaikat (kentät ja hiekkatekonurmikentät, pl. jalkapallotekonurmet). Oheisesta linkistä näet haettavana olleet kentät. Voit hakea vapaaksi jääneitä käyttövuoroja Timmin kautta,

Lisätietoja

Ohjeita Timmi -järjestelmän käyttöön ja rekisteröitymiseen.

Ohjeita lupapiste -palvelun käyttöön.

Lauri Vainio / etunimi.sukunimi@vantaa.fi / 050 310 3929

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2020

Kesän 2020 tennisvuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Hakuaika alkaa keskiviikkona 1.4.2020 klo 9.00. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Kesän 2020 tenniskausi ulkokentillä alkaa huhtikuun lopussa ja päättyy syyskuun lopussa (tarkempi aikaväli ilmoitetaan myöhemmin). Pelivuorot varataan koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausikortti oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Käyttövuorot laskutetaan ulkotennisvuoron varaajalta Timmin kautta toukokuussa 2020 alkaen.

  • Asfaltti 30 €/h/kausi
  • Tekonurmi 60 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Liikuntaseteleillä maksaminen

Kun olet saanut laskun, ota lasku mukaasi ennen eräpäivää, ja maksa Vantaan uimahallin kassalla (Korson, Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen tai Martinlaakson uimahallin kassalla). Tämän jälkeen toimita liikuntaseteleillä maksetusta laskusta ja kassalta saamastasi kuitista kopio liikuntapalveluiden toimistolle viimeistään kuluvan kuukauden 24. päivään mennessä. Voit ottaa kuvan ja lähettää sen sähköpostilla satu.heino@vantaa.fi tai postitse Satu Heino, Vantaan kaupunki, Liikuntapalvelut, Kielotie 20c, 00130 Vantaa.

Ulkotennismaksut voi maksaa

  • Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä
  • Sporttipassilla
  • Virikeseteleillä
  • Tyky-kuntoseteleillä
  • Ticket Mind & Body -maksukortilla.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon.

Ulkotennisvuorokäytänteet

  • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
  • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi.
  • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.

Ajankohtaista

Twitter