Ulkoliikuntapaikat

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2021

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2021

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2021

Tekonurmikenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2021

Kesäkauden 2021 (29.3. - 31.10.2021) jalkapallotekonurmien käyttövuorot valittiin valintakokouksessa. Päätökset käyttövuoroista on lähetty hakijoille. Voit hakea vapaaksi jääneitä vuoroja tekonurmikentiltä Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta.

Lisätiedot

Lauri Vainio / etunimi.sukunimi@vantaa.fi / 050 310 3929

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorot kesäkaudelle 2021

Kesäkauden 2021 käyttövuorojen hakuaika oli 1. - 30.11.2020. Vuoroja haetiin on pääsääntöisesti 5.4.−10.10.2021.

Päätökset

Käyttövuoroista tehty päätös tullaan lähettämään vuoroja hakeneille yhteisöille tammikuussa sähköpostitse osoitteeseen, jonka asiakas on Timmi -järjestelmään rekisteröityessään kirjannut.

Lisätietoja

Ohjeita Timmi -järjestelmän käyttöön ja rekisteröitymiseen.

Ohjeita lupapiste -palvelun käyttöön.

Lauri Vainio / etunimi.sukunimi@vantaa.fi / 050 310 3929

Ulkotenniskenttien käyttövuorojen hakeminen kesäkaudelle 2021

Kesän 2021 tennisvuoroja haetaan Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Hakuaika alkaa tiistaina 6.4.2021 klo 9.00. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Vuorot voi maksaa joko laskulla tai liikuntaseteillä. Mikäli vuoronsa haluaa maksaa liikuntaseteleillä, se onnistuu Vantaan uimahallien kassoilla. Katso myös varattavissa olevat kentät ja osoitteet.

Kausimaksut kentille

Kesän 2021 tenniskausi ulkokentillä alkaa huhtikuun loppupuolella ja jatkuu syyskuun loppuun. Kesän 2021 kausi on 26.4.-26.9. Pelivuorot varataan koko kaudeksi kerrallaan. Yksittäisiä vuoroja ei voi varata. Kausimaksu oikeuttaa tunnin pelivuoroon viikossa. Huomioithan, että yhdellä hakemuksella voit hakea kerrallaan vain tunnin pituisen vuoron. Mikäli hakemuksessa haetaan vuoroa useammalle tunnille, vuoro myönnetään ensimmäiselle vapaalle tunnille. Varausten tulee alkaa tasatunnein. Käyttövuorot laskutetaan asiakkailta toukokuusta 2021 alkaen.

  • Asfaltti 30 €/h/kausi
  • Tekonurmi 70 €/h/kausi

Kausimaksut sisältävät arvolisäveron (10 %).

Ulkotennisvuorojen maksaminen liikuntaseteleillä

Tennisvuorosta saadun laskun maksaminen

Voit käydä maksamassa tennisvuorosta saamasi laskun liikuntasetelillä yms. maksuvälineillä uimahallien kassoille laskun saatuasi. Lasku tulee maksun yhteydessä antaa kassalle. Huom! Maksetun laskun kuitissasi tulee lukea ”VIITELASKU”. Näin lasku poistuu automaattisesti reskontrasta eikä liikuntasetelillä maksetun laskun kuittia/laskua tarvitse enää toimittaa toimistolle.

Maksuvälineet:
Smartum liikunta –ja kulttuuriseteli, Smartum saldo, Virikeseteli, Tyky – kuntoiluseteli, Tyky-Online, ePassi, Edenred (Ticket Duo), Ticket Mind&Body -seteli ja Eazybreak mobiiliseteli.

Huomaathan, että setelit ovat henkilökohtaisia.

Tiedustelut Satu Heino p. 040 585 3166, satu.heino@vantaa.fi

Ota varausvahvistus mukaasi pelaamaan mennessäsi

Varausvahvistus toimii todisteena vuorosi varauksesta. Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa mukaasi ja todistaa varausvahvistuksella oikeutuksesi kyseiseen vuoroon. Timmi-tilavarausjärjestelmä toimii nyt myös mobiilisti, joten voit osoittaa pelioikeutesi kirjautumalla Timmiin ja valitsemalla kyseisen tenniskentän näytölle. Huom. Kalenterin varauksissa näkyy kirjautuneen oma nimitieto. Muiden yksityishenkilöiden varausten nimitietoja Timmin kautta ei pääse tarkastelemaan.

Ulkotennisvuorokäytänteet

  • Vapaalla ulkotenniskentällä voi pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole vakiovuoron lunastaneita. Kentällä voi pelata korkeintaan tunnin kerrallaan. Jos kentällä ei ole vakiovuoron lunastaneita eikä kentällä ole ruuhkaa, pidempäänkin voi toki pelata.
  • Vakiovuorolla voi varmistaa itselleen kyseisen tunnin vuoron koko kaudeksi. Vuorot alkavat tasatunnein.
  • Yksittäisiä vuoroja ei myönnetä ulkotenniskentille. Vuoroja myönnetään vain koko kesäkauden ajaksi.

Rajakylän Tenniskeskuksen massakentät

Kenttävuoroja hallinnoi Rajakylän Tennis ry.