Sporttikortti 70 +

70 vuotta täyttäneet vantaalaiset saavat ilmaiskortin Vantaan kaupungin liikunnan palvelualueen hallinnoimiin uimahalleihin ja kuntosaleille.

Sporttikorttia voi käyttää maanantaista perjantaihin (ma–pe) ennen klo 16. Poikkeuksena Korson uimahalli ja Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosali, joihin pääsee kaikkina aukioloaikoina. Asiakkaiden tulee huomioida, että Koivukylän kuntosalille kaikkein asiakkaiden tule ostaa kuntosalin kulkutunniste (=avain). Tunniste maksaa 10 €. Tämän jälkeen Sporttikorttilaisille ladataan kulkutunnisteeseen ilmaista harjoitteluaikaa. Lisätietoa kulkutunnisteen hankkimisesta Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalin sivuilta.

Uimahallit: Tikkurila, Hakunila, Myyrmäki, Martinlaakso, Korso
Kuntosalit : Tikkurilan, Hakunilan, Myyrmäen ja Martinlaakson uimahallin kuntosalit, Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosali

Sporttikortti hankitaan Vantaa-infosta

Sporttikortti 70+ noudetaan Vantaa-infosta. Sporttikortti tulee noutaa henkilökohtaisesti (tai valtakirjaa käyttämällä).

Mitä tarvitset Sporttikortin hankkimiseen

Korttia varten mukana tulee olla

  • henkilöllisyystodistus
  • tunnistettava passikuvanomainen valokuva (kuvan koko 36-38 mm x 45-47 mm)

Mikäli tarvitset avustajaa

Osa Sporttikortin omaavista asiakkaista ei selviydy uimahallissa/kuntosalissa ilman omaa avustajaa. Heille on mahdollista myöntää avustajaoikeus, jolloin Sporttikorttilainen voi ottaa mukaan oman avustajan maksutta. Avustajaoikeuden myöntää erityisliikunnan suunnittelija. Etuuden saadakseen asiakkaan tulee esittää perusteet (esim. lääkärinlausunto) avustajatarpeesta. Avustajaoikeuden saanut asiakas saa Sporttikorttiin liitettävän erillisen avustajakortin. Avustajan tulee olla täysi-ikäinen.

Sporttikortti on määräaikainen

Sporttikortti on voimassa kolme (3) vuotta kerrallaan. Sporttikorttiin merkitään ajankohta (kuukausi/vuosi), jolloin kortti vanhenee. Kortti tulee uusia Vantaa-infossa määräajan jälkeen. Kts. kohta "Mitä tarvitset Sporttikortin hankkimiseen".

Huomioitavaa

  • Kortti ei oikeuta osallistumaan maksutta ohjattuihin liikuntaryhmiin, erityisuintivuoroille tai erityisryhmien kuntosalivuorolle.
  • Kuntosaleilla on maksuttomia laiteopastusaikoja, joita kannattaa hyödyntää. Laiteopastuksissa voi käydä niin monta kertaa kuin on tarvetta.
  • Lisää Sporttikorttitietoa pdf-tiedostossa.

Ajankohtaista