Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien kokoustilat

Auditorio

Kouluissa, oppilaitoksissa ja päiväkodeissa on luokkia, ryhmätiloja, auditorioita, ruokaloita joita voi käyttää esimerkiksi kokouksiin, koulutuksiin, luentoihin ja vanhempainiltoihin. Kokousvarustelluissa tiloissa on valkokangas, dataprojektori ja kalustus aikuisten kokoa.

Tutustu hinnastoon ja toimintaohjeisiin.

Tilojen haku

Voit hakea kokoustiloja Timmi - tilavarausjärjestelmän kautta. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia järjestelmään, voit rekisteröityä yksityishenkilönä tai yhdistyksen, yrityksen tms. edustajana Timmin käyttäjäksi. Saat henkilökohtaiset tunnukset joilla pääset kirjautumaan järjestelmään ja tekemään hakemuksia.

Tilojen selailu kirjautumatta

Voit selailla tilojen varaustilanteita myös kirjautumatta. Selaile Timmissä esim. auditorioiden varaustilanteita. Varauskalenteri aukeaa kuluvan päivän kohdalta. Voit muuttaa resursseista (talon kuvasta) toiseen tilaprofiilin. Paina "Hae tiloja" ja valitse listalta selailtavaksi haluttu tilaprofiili, esim. "I Koulujen kokousvarustellut tilat". Listaukseen tulee kaikki tilaprofiilin sisältämät tilat. Ruksaa ne tilat joiden varaustilannetta haluat tarkastella. Päivitä kalenteri. Ajankohdan voit valita kalenterista.

Timmissä voit valita kokoustilan seuraavista vaihtoehdoista:

I) Koulujen kokousvarustellut tilat: valkokangas, dataprojektori, kalustus aikuisten kokoa

II) Koulujen muut kokouksiin sopivat tilat, ei kokousvarustelua

III) Uimahallien ja urheilutalojen kokoustilat

Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien luokka- ja ryhmätilat

Voit käyttää luokka- ja ryhmätiloja kokousten, vanhempainiltojen ja infotilaisuuksien lisäksi myös muuhun harrastamiseen. Voit pitää luokissa ja ryhmätiloissa kerhoja, soitonopetuksen tunteja, tai kokoontua vaikkapa laulun ja leikin merkeissä. Musiikkiopistot voivat järjestää opetustunteja harrastetiloissa.