Ajankohtaista ratikasta

Havainnekuva, jossa Vantaan ratikkavaunu ajaa kauppakeskus Jumbon edessä Aviapoliksen Tasetiellä hämärässä. Takana näkyvät Jumbon mainosvalot ja myös vaunun sisävalot loistavat. Kuva: WSP Finland.

Tältä sivulta löydät Vantaan ratikan ajankohtaiset uutiset.

Vantaan ratikan syysinfo 23.9. klo 17-19

Ratikan syysinfo pidetään 23.9. klo 17-19. Syysinfossa ratikan suunnittelijat kertovat ajankohtaisesta suunnittelutilanteesta ja siitä, miten ratikan suunnitteluun voi osallistua ja vaikuttaa syksyn aikana. Lue lisää tilaisuudesta Vantaan kaupungin uutisista.

Vantaan ratikan syksyn asukasvuorovaikutus käynnistyy kyselyllä tulevaisuuden liikkumisesta

Vantaan ratikan syksyn asukasvuorovaikutus käynnistyy kyselyllä tulevaisuuden liikkumisesta. Kyselyyn voi vastata viimeistään 26.9. ja yhteystietonsa jättäneet kisaavat ratikka-aiheisesta tuotekassista. Ratikan reitin kaupunkikehityksestä on julkaistu myös video suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lue koko uutinen Vantaan kaupungin verkkosivuilta!

Vantaan ratikan uutiskirje on tilattavissa

Vantaan ratikan uutiskirje on nyt tilattavissa! Uutiskirjeitä ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa. Uutiskirje on suunnattu kaikille ratikan suunnittelusta kiinnostuneille ja siinä kerrotaan ajankohtaisesta suunnittelutilanteesta, suunnitteluun osallistumismahdollisuuksista ja tulevista tapahtumista. Klikkaa Vantaan kaupungin verkkosivuille tilataksesi Vantaan ratikan uutiskirje: https://www.vantaa.fi/uutiskirjeet

Ajankohtaista