Asuminen

Kivistö on avoin ja avarakatseinen kaupunki, jossa omasta ja lähitienoon hyvinvoinnista huolehtiminen on arkipäivää.

Kivistössä asunnot, työpaikat ja palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa myös jalan tai pyöräillen. Kivijalkaputiikit sekä monenlaiset vapaa-ajantilat elävöittävät katukuvaa ja tarjoavat mielekästä nähtävää ja koettavaa vuorokauden ympäri. Täällä viihtyisyys otetaan tosissaan.

Alueen puistot ja viheralueet houkuttelevat kaiken ikäisiä liikkumaan ja nauttimaan luonnosta. Kivistöläiset asettuvat niin kerros-, rivi- kuin omakotitaloihinkin. Tarjolla on kotipesiä kaikille sinkuista ja senioreista suurperheisiin. Asuntokanta on yhtä moniulotteinen kuin alue muutenkin – valikoimaan kuuluvat myös erikoisemmat ratkaisut kuten loft-asunnot. Koteja suunniteltaessa on otettu huomioon monin tavoin asumismukavuus, viihtyvyys, kestävä kehitys sekä kohtuuhintaisuus.

Kivistöläiset ovat aikaansaavaa sakkia, jotka pistävät porukalla tuumasta toimeen. Kivistön keskustassa sijaitseva Asukastila Rubiini on Kivistön alueen asukkaiden kokoontumispaikka, jossa voi maksutta järjestää kaikille avointa yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa. MarjaVerkko on Kivistön alueen oma yhteistyöverkosto, jonka toiminnassa on mukana asukkaita, yhdistyksiä, alueella toimivia yrityksiä sekä muita alueellisia toimijoita. Verkosto edistää alueen yhteisöllisyyttä järjestämällä yhteistä toimintaa ja tapahtumia naapurikummitoiminnasta kyläjuhlaan ja lyhytkursseista joulutoriin. Yhdistys myös hallinnoi asukastila Rubiinia. MarjaVerkon toiminta on avointa kaikille; mukaan voi hypätä milloin vain ja uudet ideat ovat aina tervetulleita.

Ajankohtaista