Asuinkerrostalotontti 68161/12 Koivuhaassa

Asuinkerrostalotontti 68161/12 on heti varattavissa. Tontin yksikköhinta on 550 €/k-m2 myytäessä. Vuokrattaessa tontin vuosivuokra on 4,5 % tontin myyntihinnasta.

Tontin voi varata palauttamalla oheisen tonttivarauslomakkeen ja maksamalla 20.000 euron suuruisen varausmaksun. Allekirjoitettu ja skannattu varauslomake palautetaan sähköisesti osoitteeseen: asuntotontit@vantaa.fi ja varausmaksun voi maksaa tilisiirrolla sähköpostitse saatavien ohjeiden mukaisesti.

Tontille on rakennettava vapaarahoitteista omistusasuntotuotantoa siten, että tontti jää asunto-osakeyhtiöiden omistukseen tai asunto-osakeyhtiö vuokraa tontin kaupungilta. Tontti voidaan varata rakennuttajalle, jolla on referenssejä vastaavanlaisista rakennushankkeista.

Tontinsaaja sitoutuu noudattamaan saamansa tontin asemakaavamääräyksiä, esitettä sekä asuntotonttien luovutushetkellä voimassa olevia luovutusehtoja.

14.5.2020:

Tontin varaamisesta on saapunut useita ilmoituksia. Tonttivaraus annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli aiemmin ilmoittautumisjärjestyksessä oleva rakennuttaja ei suorita varausmaksua, siirtyy varausoikeus listalla seuraavalle.

4.6.2020:

Tontti on varattu. Kiitos kaikille osallistujille.

Ajankohtaista

Twitter